Кошик
2 відгуків
ТОВ "Роллері Україна"
+380 (44) 466-80-02
+380 (67) 467-80-02
+380 (93) 467-80-02
+380 (99) 267-80-02
Додати відгук

Статті

  • Rolleri C-UP
    Rolleri C-UP
    C-Up легко видаляє шлак, таким чином також усуваючи всі окислені залишки, уникаючи забруднення нержавіючих сталей. C-Up просувається завдяки системі коліс, завдяки чому сітки зберігають свої характеристики незмінними з часом, а процедура очищення швидка та безпечна.
    Rolleri C-UP
  • B - Light 01
    B - Light 01
    Універсальна система відстеження ліній згину, яка швидко направляє оператора в правильне центрування деталі за допомогою інструментів. Надзвичайно універсальний завдяки швидкому та простому монтажу та розбиранню. Таким чином можна буде використовувати B-LIGHT 01 у декількох пресових гальмах. Цей корисний інструмент простежує лазерний промінь високої видимості на деталі, що піддається згину, з метою імітації лінії згинання
    B - Light 01
  • Інструменти для роботи Rolleri
    Інструменти для роботи Rolleri
    Штампувальні верстати для штампування різними верстатами. Наші інструменти для штампувальних верстатів гарантують високі стандарти якості, оскільки вони розроблені та виготовлені повністю в наших виробничих підрозділах. Наші техніки штампування у вашому розпорядженні для вивчення найкращого інструменту для всіх типів штампувальних верстатів.
    Інструменти для роботи Rolleri

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner